Intern kommunikation

Et gigantisk
uudnyttet potentiale

Utallige PowerPoint-decks bliver fyldt med fremadsynede strategier med potentialet til at skabe retning og vækst. Sjældent er den ene strategi dog færdigudviklet – før arbejdet på den næste begynder.

En strategi cykler gerne rundt i de øverste lag af en virksomheden, og på et tidspunkt er den moden til at blive rullet ud. Her rammer en lidt trist statistik os alle. 80% af strategierne derude forbliver i de øverste lag af virksomhederne. Uden at blive forankret i resten af organisationen.

Frankly arbejder tæt sammen med kommunikationsafdelinger i nogle af Danmarks og verdens største virksomheder i forsøget på at forankre deres strategier bredt blandt medarbejdere. Fra fabriksarbejderen i Sydamerika – over besætningen på containerskibet i ZUS og landechefen, der forbereder sin town hall – til filmen, der udfolder visionen med dertilhørende gåsehud.

 

 

frankly-stickers-purple

Tænk på medarbejdere
som vigtige kunder

Udover det konceptuelle arbejde, vi ligger i at menneskeliggøre ord som simplification, ease of business og sustainability, har vi sammen med vores kunder opbygget en bred portefølje af færdige løsninger, der sikrer, at jeres strategi får den opmærksomhed, den fortjener i alle ønskede led i virksomheden.

Har du lyst til en kop kaffe og en snak om jeres strategiforankring, så kontakt os her.

jbold2

Looks like you are not Danish?
Which language do you prefer?

Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies i henhold til vores privatlivspolitik