Film & animation

Film, kommunikation
og rådgivning

Frankly Film har i mange år arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder. Vi bruger primært filmmediet til at formidle interne budskaber for topledelser og kommunikationsafdelinger.

For at opnå de bedste resultater er vi med hele vejen i processen. Vi laver med andre ord ikke ‘blot’ film, men rådgiver om effektiv kommunikation – hvad enten det er kvartalsregnskabet, den nye strategi eller noget helt tredje, der skal formidles.

Set i det lys smelter ekspertise og fleksibilitet på mange måder sammen hos Frankly Film – og skulle du pludselig stå med en ‘haster’, er vi i stand til at optage, klippe og levere talking heads-film fra dag til dag.

Animationsfilm, commoncrafts
og explainer videos

Kært barn har mange navne – og det gælder også de animerede film. Om vi kalder dem commoncrafts, explainer videos eller slet og ret animationer, er dog ikke så vigtigt. Det væsentlige er nemlig, at de alle kan formidle dine budskaber på en enkel, engagerende og letforståelig måde. Ofte med det glimt i øjet, som er så vigtigt i kampen om seernes opmærksomhed.

Frankly Film har et dedikeret animationsteam, som ud fra din brief rådgiver om valg af film, skriver storylines, tegner storyboards og animerer de endelige film – altid i tæt dialog med dig og din virksomhed.

Har du lyst til en kop kaffe og en snak om dine muligheder med film og animation? Så kontakt os her.

Looks like you are not Danish?
Which language do you prefer?

Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies i henhold til vores privatlivspolitik