Corporate websites

En naturlig forlængelse
af din forretning

Dit website er blevet en integreret del af din forretning. Og “det skal være pænt” er blevet udskiftet med klare forretningsbaserede målsætninger. Det er derfor, i takt med de mange behov og muligheder, blevet både teknisk og kommunikativt mere kompliceret at udtænke og bygge corporate websites.

Og spørgsmålene hober sig op. Hvilken teknologisk platform har I allerede investeret i? Hvilket content fungerer i dag? Skal vi integrere til Salesforce? Bygger vi responsive? Og var det ikke på tide at få opdateret den digitale CVI?

 

 

Fra start til slut,
og måske lidt længere

Vi tilbyder at hjælpe dig sikkert igennem alle de faser, der indgår i skabelsen af et corporate website. Fra den indledende behovsanalyse, UX-tanker- og muligheder – og ikke mindst design, produktion og content.

Og for mange af vores kunder er vi også involveret i den efterfølgende vedligeholdelse og kvalitetssikring.

På Frankly gør vi en dyd ud af at være en aktiv medspiller, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. I dit eget tempo og altid gennem konkret rådgivning og eksemplificering.

Hvis du har lyst til en kop kaffe og en uforpligtende snak om dit kommende corporate website, er du velkommen til at kontakte os her.

 

apps_ccw-kayboyesen3_thumb

Looks like you are not Danish?
Which language do you prefer?

Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies i henhold til vores privatlivspolitik